Мбапе разпали война в ПСЖ! Парижани гонят "виновника" за решението му


Мбапе разпали война в ПСЖ! Парижани гонят "виновника" за решението му
Снимка: Getty Images

17726 0

Президентът на ПСЖ Насър Ал-Хелаифи е бесен както на Килиан Мбапе, така и на спортния съветник на клуба Луис Кампос след решението на нападателя да изпрати писмо до столичния клуб в понеделник следобед. В него съобщава, че няма да удължи договора си с парижани и той остава валиден до 2024 г.

Точка на пречупване в ПСЖ

ПСЖ възнамерява да продаде играча в резултат на това развитие, според L’Équipe и RMC Sport. Обявявайки с писмо намерението си да не използва опцията за допълнителна година в договора си, Килиан Мбапе предизвика истинска вътрешна война, допълва Foot Mercato.

Вече и така бурна, връзката между Насър Ал-Хелаифи и Луис Кампос сега е в точка на пречупване. Хаотична ситуация за столичния клуб, която може да се окаже благодат за Реал Мадрид.  Информацията имаше ефект на бомба, но подобен отговор не е изненадващ. Изпращайки писмо до своя работодател, ПСЖ, в което се посочва, че той ще напусне на 30 юни 2024 г. със свободен трансфер, в случай че все още е в клуба, Килиан Мбапе предизвика война със значителни размери. Не само с президента на парижани, но също и преди всичко с лицата, вземащи решенията в Доха.

ПСЖ вече е уморен от Мбапе

Трябва да се помни, че някои медии, включително L’Équipe, разбраха за това писмо чрез антуража на световния шампион от 2018 г. дори преди висшето ръководство на ПСЖ да го получи. Ситуация, която провокира гнева на борда на ПСЖ. Тя поставя много ясно поставя Луис Кампос, който вече не е особено оценен от Ал-Хелаифи, в опасна позиция.

Уморен от постоянния натиск от страна на Мбапе, президентът изглежда е изгубил търпение. Ултиматумът, поставен от борда на действащия френски шампион, е в тази посока: или Мбапе решава да удължи приключението си в Париж, или ще се обмисли продажба това лято. Ако се окаже втората опция, то Кампос трябва сериозно да се притеснява за поста си. От ПСЖ дори вече обмислят каква да е цената, срещу която да се разделят с Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички