И Реал Мадрид е изненадан от решението на Мбапе, не е подготвен за трансфер през лятото


И Реал Мадрид е изненадан от решението на Мбапе, не е подготвен за трансфер през лятото
Снимка: GettyImages

4481 0

Реал Мадрид търси нападател това лято и според последните информации в световните медии най-добрият в света вече е на разположение за трансфер. Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е дал да се разбере на клуба, че няма да удължи договора си до 2025 г. Клауза, която има в договора си, би му позволила да го направи преди август тази година.

Мбапе отново успя да изненада поне 2 отбора с решението си

Пари Сен Жермен е бил готов да поднови договора на голямата си звезда, но при нежелание от негова страна ще се наложи да го продаде още това лято. Тъй като през следващата година ще може да напусне като свободен агент.

Според Marca тези събития се наблюдават изкъсо от Реал Мадрид, но от далечно разстояние. Мбапе по никакъв начин не е бил в техните планове през този трансферен прозорец, дори когато са оценявали кой може да замени Карим Бензема това лято. Фран Гарсия, Браим Диас и Джуд Белингам пристигат на "Сантяго Бернабеу", като последният е планиран да бъде техният звезден трансфер през лятото.

Мадридчани са обмислял трансфер за Мбапе през 2024 г., когато той щеше да бъде на разположение със свободен трансфер. Новината, че ще се наложи да платят сега за него също е изненада. Тяхното мнение е, че преди да се обърнат към Мбапе, те ще трябва да знаят, че и Килиан, и ПСЖ са готови да си сътрудничат. Трябва Мбапе да направи сделката, а не Реал Мадрид да го преследва – те няма да го направят, след като бяха оставени с пръст в уста последния път. Друг е въпросът дали от френския клуб ще искат да го продадат точно на Реал, защото вече се появиха информации, че именно на мадридчани не са готови в никакъв случай да го продадат.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички