Мауро Икарди остава в Пари Сен Жермен и през следващия сезон


Мауро Икарди остава в Пари Сен Жермен и през следващия сезон
Снимка: Guliver/GettyImages

1191 0

Аржентинският нападател на ПСЖ Мауро Икарди разкри, че остава в клуба и през следващия сезон и няма намерение да смени клубната си принадлежност, въпреки по-периферната си роля в състава на Маурисио Почетино. Той отговори на появила се спекулация от италианските медии, че неговата кариера е в залеза си.

„Кариерата ми е под заплаха? Остават ми още 2 години от договора с ПСЖ“, написа Икарди в пост в социалната мрежа „Инстаграм“.

„Не се притеснявайте, аз все още съм на 29 и хората знаят кой съм, след като отбелязах почти 200 гола. И сега реших да остана тук и да бъда на разположение“, написа още бившият нападател на Интер.

При „нерадзурите“ Икарди беше истински голов хищник и бележеше почти всеки мач, но след преминаването му при парижани, нещата се промениха. Присъствието на атомното трио в нападение – Меси, Мбапе и Неймар допълнително затруднява участието на Мауро и възможността да бъде титуляр. Въпреки това, евентуална смяна на наставника на „принцовете“ и хипотетично напускане на бразилската звезда Неймар биха променили ситуацията доста на „Парк де Пренс“ за бившия играч на Интер.

Вижте още: Какво разкри Лионел Меси за тежкото боледуване с Ковид-19

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички