Маурисио Почетино разсмя след фиаското на ПСЖ: Не играхме зле


Маурисио Почетино разсмя след фиаското на ПСЖ: Не играхме зле
Снимка: Getty Images

1898 0

Френският гранд ПСЖ може и да надигра категорично Реал Мадрид в Шампионска лига през седмицата, но късно снощи допусна шокираща загуба като гост на Нант.

Футболистите на Маурисио Почетино инкасираха три гола преди почивката, а през втората част успяха да стигнат само до почетно попадение, което бе дело на Неймар. Бразилецът обаче пропусна дузпа в 60-ата минута и двубоят завърши 3:1 за Нант. 

Шампионските амбиции на столичани не са застрашени, тъй като те водят с 13 точки пред втория Олимпик Марсилия. Наставникът на отбора Маурисио Почетино обаче твърди, че неговите подопечни не са изиграли лош мач:

"Наистина сме разочаровани от резултата, защото не играхме зле и имаше много позитивни неща. Загубихме срещата заради няколко ситуации, в които Нант бе много клиничен пред гола и ние си платихме цената за това", каза аржентинецът след последния съдийски сигнал.

"Лично за мен има доста позитиви, но когато загубиш с 3:1 от Нант е трудно да ги откриеш. Моя отговорност е да го направя и да се опитам да реша проблемите, които имахме тази вечер. Не мисля, че бяхме уморени - това бе друг мач в друга надпревара. Просто не се справихме добре със ситуацията", добави още треньорът на ПСЖ.

Междувременно Реал Мадрид изпита сериозни проблеми у дома си, но успя да вземе важна победа с класически резултат (подробности в линка).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички