Маурисио Почетино отговори на въпрос за това кога Лионел Меси ще може да дебютира за ПСЖ


Маурисио Почетино отговори на въпрос за това кога Лионел Меси ще може да дебютира за ПСЖ
Снимка: Getty Images

6542 0

Старши треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино даде пресконференция, на която заяви, че няма търпение да се върне на "Парк де Пренс", предвид факта, че на трибуните ще присъстват фенове:

"Развълнуван съм, че се връщам на "Парк де Пренс", на който ще има фенове. Мечтаех си за този ден. Много е важно да спечелим този мач и да вземем трите точки. Няма да коментирам това, което нашият президент каза за Мбапе. Той е тук, наш играч е и ще продължи да бъде такъв. Няма какво друго да кажа. Икарди е част от отбора. Много неща могат да се случат, но той е тук с нас. Няма причина да си мисля, че той няма да остане тук в бъдеще. Имаме много имена, които блестят, и нашето предизвикателство е да изградим добър отбор с тях", заяви той преди мача от 2-ия кръг на Лига 1 срещу Страсбург (14 август).

Попитан кога Лионел Меси ще може да дебютира за отбора Почетино отговори така:

"Меси? Днес му беше едва втората тренировка за последния месец. Приоритетът е той да е добре и да се чувства така. Когато е в най-доброто си състояние, той ще може да играе. Виждам, че Меси е щастлив, доволен и с невероятна енергия. Както всеки треньор, и аз искам да разполагам с най-добрите играчи. Всеки знае, че Меси е сред най-добрите в света", допълни аржентинският специалист.

А как би изглеждал отборът на ПСЖ с трима от най-добрите футболисти в света - вижте в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички