Бивш съотборник на Лионел Меси го предупреди за ПСЖ и Лига 1


Бивш съотборник на Лионел Меси го предупреди за ПСЖ и Лига 1
Снимка: Getty Images

8722 0

Бившият съотборник на Лионел Меси от Барселона - Сеск Фабрегас, предупреди аржентинеца, че конкуренцията във френската Лига 1 всъщност е силна, а не както се твърди - че за ПСЖ ще е елементарно да грабне титлата. Фабрегас, който е играч на Монако, отличи именно монегаските и Лил, който е настоящият шампион на Франция.

"Със сигурност, когато ПСЖ не спечели лигата, всички го виждат като бедствие, защото са похарчили много пари. Всички мислят, че първенството е от един отбор, но в последните 5 години Монако и Лил разбиха това твърдение. Не е толкова лесно, колкото хората си мислят. Това са два много интензивни, много агресивни отбори, които имат много бързи и силни играчи.

Всички момчета са развълнувани, като знаят, че ще играят срещу Лионел Меси. Всички искат неговата фланелка. Казах им, че сме 25 души, а той ще има само две фланелки. Отборът на Монако е изпълнен със страхотни таланти, ще бъде фантастичен тест за тях, когато най-добрите играчи дойдат, ще искат да покажат най-доброто, на което са способни. Трябва просто да продължим и да не мислим много за Меси" - заяви Фабрегас.

А необичайно за Меси той няма да е в центъра на новия си клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички