Маурисио Почетино обяви дали с Килиан Мбапе ще останат и през следващото лято в ПСЖ


Маурисио Почетино обяви дали с Килиан Мбапе ще останат и през следващото лято в ПСЖ
Снимка: Getty Images

1597 0

Маурисио Почетино говори на пресконференция преди мача на Пари Сен Жермен срещу Страсбург в утрешния ден, а акцентът остана далеч от футболния терен. Аржентинският специалист направи неочакваните разкрития, че вероятно ще остане в клуба през следващия сезон, като това се отнася и за суперзвездата Килиан Мбапе.

L’Équipe съобщи, че на молба наставникът да обяви колко процента е вероятно двамата да останат в клуба, той заяви, че тя е "100% и в двата случая".

След това треньорът продължи да развива тезата около "младия шампион" и подчерта, че той самият не е взел решение за бъдещето си, след като контрактът му изтича през лятото. За никого не е тайна, че най-голям интерес към нападателя проявява Реал Мадрид, на който самият Мбапе е привърженик.

Към момента остава неясно дали звездата ще поднови договора си с парижани, или ще се впусне в новото предизвикателство наречено - Реал Мадрид, а никой не изключва да подсили редиците и на трети клуб.

"Това, което мога да видя днес, е това, което чувствам. Във футбола можеш да очакваш всичко", завърши Почетино по темата, като остави много въпросителни пред феновете. 

Ето какви истини разкри бившата звезда на Реал Мадрид - Серхио Рамос!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички