"Marca" обяви защо Меси не възнамерява да напуска ПСЖ


"Marca" обяви защо Меси не възнамерява да напуска ПСЖ
Снимка: Getty Images

2162 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Лионел Меси няма намерение да напуска клуба, както нееднократно се писа в различни медии през новата година. Аржентинецът възнамерява да остане във френския гранд поне до началото на Световното първенство в Катар, което ще се проведе между 21 ноември и 18 декември 2022 година.

Според испанския вестник "Marca" бившият капитан на Барселона иска да спечели Шампионска лига с ПСЖ, което е голямата му мотивация да играе за настоящия си тим. В осминафиналите на турнира обаче парижани имат тежката задача да елиминират Реал Мадрид. Първият мач с рекордьора по титли в Шампионска лига ще се проведе на 15 февруари, а реваншът ще бъде на 9-и март.

Вероятна мотивация на Меси да продължи да играе за ПСЖ е и статистиката му в шампионата. В 12 мача в Лига 1 той реализира само 1 попадение и това го прави обект на много критики. По всяка вероятност носителят на 7 награди "Златна топка" иска да подобри този показател и да се докаже в новия си тим. А ето защо се твърди, че Меси иска да напусне ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички