Луис Енрике заменя Донарума с впечатлил на Мондиала в Катар


Луис Енрике заменя Донарума с впечатлил на Мондиала в Катар
Снимка: Getty Images/Gulliver

3813 0

Новият треньор на ПСЖ Луис Енрике, според последните информации, иска мароканският страж Ясин Боно от Севиля да премине на "Парк де Пренс", тъй като Джанлуиджи Донарума вече не влиза в плановете му.

По-рано през месеца "RMC Sport" предаде, че италианският страж не се чувства щастлив във френската столица и ще иска трансфер в друг тим. Това никак не се е харесало на Енрике и заради това той се насочва към Боно, който впечатли много на Мондиал 2022 в Катар, защитавайки цветовете на Мароко.

Боно помогна на своята нация да стигне до полуфинал на най-големия спортен форум. Там Мароко бе отстранен от Франция, а след това бе победен от Хърватия във финала за третото място, което му осигури четвъртата позиция на турнира.

Ще се стигне ли до сделка?

ПСЖ може да се възползва от сложната финансова ситуация в Севиля. Андалусийци имат проблеми и има информация, че могат да се разделят с титулярния си вратар за сума от порядъка на 12 милиона евро. Вероятността 32-годишния страж да откаже подобен трансфер е малка, тъй като според мнозина той иска да продължи остатъка от кариерата си в голям клуб като ПСЖ.

Освен нов вратар, Луис Енрике иска от ПСЖ да му осигури нова деветка, която да пасне на игровия му стил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички