Луис Енрике напира за деветка, която ще пасне на стила му в ПСЖ, има няколко опции


Луис Енрике напира за деветка, която ще пасне на стила му в ПСЖ, има няколко опции
Снимка: Getty Images

1936 0

Само преди няколко дни френският гранд ПСЖ представи Луис Енрике като новият старши треньор на тима. Испанският специалист вече дори има идеи за схемата, която ще се опита да наложи на "Парк де Пренс" и желае клубът да му осигури нужната "деветка", която да води неговата атака.

Как ще играе ПСЖ при Енрике?

Луис Енрике съумя да изведе Барселона до мечтания требъл през сезон 2014/15. Тогава той разчиташе на игрова схема 4-3-3 и разбира се на головата мощ на триото в нападение Лионел Меси-Неймар-Луис Суарес. Сега френският журналист Фабрис Хокинс смята, че испанецът ще залага на 4-3-3 и в ПСЖ, като желае клубът да му осигури нова деветка.

Кои са опциите пред ПСЖ?

Според гореспоменатия източник Енрике се нуждае от номер 9, който може да допринесе за неговия игрови стил. ПСЖ и Душан Влахович от Ювентус вече са провели разговори. Хари Кейн от Тотнъм все още приоритет, а Рандал Коло Муани от Айнтрахт Франкфурт е третата алтернатива.

Енрике е бил категоричен, че иска нов нападател, тъй като Лионел Меси си тръгна от "Парк де Пренс", а бъдещето на голямата звезда на тима - Килиан Мбапе, продължава да бъде несигурно. Междувременно наскоро стана ясно какво е било условието на Енрике, за да подпише с ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички