Байерн Мюнхен остава с празни ръце? ПСЖ подготви по-голяма оферта за Кейн и вече води преговори


Байерн Мюнхен остава с празни ръце? ПСЖ подготви по-голяма оферта за Кейн и вече води преговори
Снимка: GettyImages

1209 0

Пари Сен Жермен е готов да отправи оферта от 85 милиона паунда за нападателя на Тотнъм Хари Кейн, като се опитват да надцакат основния фаворит Байерн Мюнхен.

ПСЖ вади по-добра оферта за Кейн

Според RMC Sport, ПСЖ са направили Кейн своя топ цел това лято, дори пред Душан Влахович от Ювентус, и вече са изпратили делегация в Лондон, за да обсъдят сделка с Тотнъм. Говори се, че разговорите са включвали шефа на "шпорите" Даниел Леви и френските шампиони са готови да предложат 85 милиона паунда, за да подпишат с капитана на Англия.

Припомняме, че Байерн направи две оферти за Кейн това лято, но нито една не беше приета. Последната оферта възлизаше на 70 милиона паунда и се казва, че обмислят трета оферта. Кейн е на линия за нов договор от £400 000 на седмица, ако откаже трансфер, за да остане в лондонския клуб, но не възнамерява да го подпише през настоящия прозорец.

Нападателят предпочита Байерн

RMC Sport допълва, че Кейн би предпочел да премине в Байерн, отколкото в ПСЖ, но че всякакви преговори с Леви ще бъдат "предизвикателни", въпреки че офертата на френския клуб вероятно ще бъде най-високата. Новият мениджър на Спърс Анж Постекоглу вече потвърди, че не е получил гаранции за бъдещето на Кейн, когато се присъедини към клуба, но се надява нападателят да остане в северен Лондон. Именно и номер 9 е приоритет за Луис Енрике, който има още няколко варианта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички