"В ПСЖ играчите са в затвор! Клубът няма душа и си служи с изнудване", бившият агент на Верати с потресаващи детайли


"В ПСЖ играчите са в затвор! Клубът няма душа и си служи с изнудване", бившият агент на Верати с потресаващи детайли
Снимка: Gulliver/GettyImages

1959 0

Бившият агент на Марко Верати Донато Ди Кампли направи потресаващи разкрития за Пари Сен Жермен. Той твърди, че клубът е използвал "изнудване", за да спре халфа да се присъедини към Барселона.

Тези твърдения идват на фона на сагата около бъдещето на Килиан Мбапе, тъй като той е информирал клуба, че няма да подпише нов договор на фона на връзки с Реал Мадрид. Сега Ди Кампли твърди, че когато Верати е искал да се премести в Барселона, ПСЖ е дал да се разбере, че той ще бъде уволнен от полузащитника. Наистина, през 2017 г. полузащитникът на Италия смени агента, като се премести при Мино Райола, но мотивите за тази смяна не са доказани.

Играчите в ПСЖ никога не правят това, което искат

"В Париж играчите са като в затвор. Никога не правят това, което те искат, а това, което иска клубът. Това е затвор и си служат с изнудване. Отношението на ПСЖ винаги е изнудване. Бяхме решили Марко да отиде в Барселона. Това очевидно не се хареса на емира. Ал-Хелаифи дори ми каза, че ако продължа да се опитвам да направя операцията с Барса, Верати ще ме уволни. И така стана. Сигурен съм, че Марко беше уплашен, няма да го признае, но това е положението", сподели агентът пред Relevo.

Бившият агент на Верати продължи да се прицели в президента на ПСЖ Насър Ал-Хелаифи и други ключови фигури в клуба. "От деня, в който пристигна, Верати беше в затвора. Когато разговаряхме с Барселона, ПСЖ се срещна няколко пъти с него. Казаха му, че ще подпишат с Неймар, че ще направят проект около него... Ако тръгнеш срещу тях, всичко става лично.

"Бившият президент Хосеп Мария Бартомеу не спря да звъни на Ал-Хелаифи и той никога, никога не отговаряше на телефона. Моят опит с тях е много лош, много лош. Те се интересуват само от парите. Това е клуб, който няма душа. Не ги пускат да си тръгнат, защото емирът и Ал-Хелайфи смятат, че всичко може да се купи, че могат да завладеят света само с пари. Но вече се видя, че това не е възможно". Това не е първият път, когато се споменава "затвор" - същото е споделяно и от Мбапе и компания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички