Луис Енрике е имал само едно условие, за да подпише с ПСЖ


Луис Енрике е имал само едно условие, за да подпише с ПСЖ
Снимка: Getty Images

11192 0

След месеци на упорити слухове около Луис Енрике, вече официално е новият треньор на ПСЖ. Испанският треньор пое контрола на подновен проект с цел спечелване на Шампионска лига за първи път в историята на френския клуб.

Единственото условие на Луис Енрике да поеме ПСЖ

Първоначално изглеждаше, че парижани желаят на всяка цена Юлиан Нагелсман да бъде треньор на отбора, но в крайна сметка всичко се обърка и  Луис Енрике стана първият избор. Журналистът от "PSG Community" Макс Миото съобщи, че Луис Енрике е приел работата от самото начало, въпреки че е наложил едно условие, за да акостира на "Парк де Пренс".

Бившият селекционер на Испания е искал да има пълен контрол върху играчите, които биха могли да формират отбора му. Той е поискал като дойде сам да може да подбере играчите си.

Надява се Мбапе да остане

Въпреки това условие Луис Енрике каза, че ако Меси или Неймар трябва да напуснат, това няма да е проблем. За разлика от това, позицията му за Килиан Мбапе беше по-двусмислена, тъй като изглежда е разчитал на френската звезда, въпреки че бъдещето му в ПСЖ в никакъв случай не е сигурно. Вече дори и играчи на парижани са се оплакали след последните изказвания на Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички