Положителен отговор: Араби сигурни, че ще откраднат цел на Барселона и ПСЖ


Положителен отговор: Араби сигурни, че ще откраднат цел на Барселона и ПСЖ
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

4162 0

Трансферната битка за подписа на звездата на Манчестър Сити - Бернардо Силва, е предрешена. Поне така смятат в Ал Хилал, който е един от преките конкуренти за привличането му.

Информация на "CBS Sports" твърди, че в Саудитска Арабия вярват, че полузащитникът ще избере тях като следваща стъпка в кариерата си по време на летния прозорец. В клуба се надяват той да се изкуши от солидното възнаграждение, което му е било обещано.

Какво мисли футболистът?

Съобщава се още, че самият Силва също е готов да предприеме подобен ход. Той желае да се захване с ново предизвикателство в кариерата си, виждайки Близкия изток като подходящо такова.

Останалите желаещи

Два от европейските колоси - Барселона и ПСЖ, са също в надпреварата за 28-годишния португалец. Докато парижани разполагат с един от най-сериозните бюджети на Стария континент, това далеч не важи за каталунците.

"Блаугранас" все още се намират във финансова криза и се надяват да се сдобият с играча, когато се стабилизират. Времето обаче ги притиска, а "принцовете" от своя страна се опитват да преборят впечатляващата оферта на арабите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички