Ливърпул поиска 6,6 млн. евро от кандидат за Лорис Кариус


Ливърпул поиска 6,6 млн. евро от кандидат за Лорис Кариус

1385 0

Френският елитен Монпелие проявява интерес към вратаря на Ливърпул Лорис Кариус, съобщава Goal.com. Германецът се върна в английския клуб през май, след като разтрогна контракта си с Бешикташ заради неизплатени заплати. Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп обаче не смята да разчита на него занапред, като дори се появи информация, че няма да го допуска до тренировки с първия тим.

Според Goal.com Ливърпул иска да получи 6,6 милиона евро за ненужния им вратар. Това може да затрудни френския клуб. По-рано Кариус обяви, че ако склони да премине в друг клуб, той ще иска гаранции, че ще играе редовно. 27-годишният страж има договор с английския гранд за още 2 години.

Лорис Кариус е част от мърсисайдския тим от 2016 година. След решителните грешки, които направи във финала на Шампионска лига през 2018 година, нтой бе пратен под наем в Бешикташ. Там той изигра 32 мача през сезон 2019/20, в които пусна 46 гола и 8 пъти запази вратата си суха. През миналия сезон, прекратен предсрочно заради пандемията от коронавирус, Монпелие завърши на осмо място в Лига 1. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички