Ливърпул няма да позволи на Кариус дори да тренира с първия тим


Ливърпул няма да позволи на Кариус дори да тренира с първия тим
Снимка: Getty Images/Guliver

1678 0

Вратарят Лорис Кариус вероятно повече няма да играе за Ливърпул. Германецът се завърна в клуба, който държи правата му, след като разтрогна с Бешикташ. Причина за това е, че турският клуб не е плащал заплата на играча дълго време. Сега обаче става ясно, че и Ливърпул няма да разчита на него, съобщи Liverpool Echo.

Според изданието, Ливърпул дори няма да допуска 26-годишния футболист до тренировки с първия отбор. По-вероятно клубът ще му предложи да си почива и ще опита да го продаде през идващото лято. Интерес към Кариус проявяват германският Херта и английският Уулвърхемптън.

Вратарят има договор с мърсисайдци до 2022 година. Той загуби доверието на своя клуб през 2018 година, когато във финала на Шампионска лига срещу Реал Мадрид допусна две фрапантни грешки, спомогнали за загубата на своя тим. Изглежда обаче, че не само германецът греши сред колегите си на вратата в Ливърпул (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички