Изненада: Реал Мадрид взима Килиан Мбапе още сега, предложи любопитна сума на ПСЖ


Изненада: Реал Мадрид взима Килиан Мбапе още сега, предложи любопитна сума на ПСЖ
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

4448 0

Испанският колос Реал Мадрид не смята да чака до лятото и иска да получи Килиан Мбапе още сега. Ръководството на Кралския клуб е отправило официална оферта към Пари Сен Жермен за Мбапе на стойност 50 милиона евро, разкрива футболният агент Джовани Бранчини.

„Сега всичко е в ръцете на ПСЖ. Реал Мадрид се завърна в надпреварата, за да има Мбапе незабавно и предложи 50 милиона евро преди няколко дни“, сподели Бранчини пред италианското издание La Gazzetta dello Sport.

"Със сигурност смятам, че инициативата на Флорентино Перес заслужава внимание, тя е послание за стабилност. В крайна сметка би било срамно за всички, че играч като Мбапе е оставен да си тръгне през лятото като свободен агент. Не знам какво искат да направят в Париж“, каза още Бранчини.

Договорът на Мбапе с ПСЖ изтича през лятото, като французинът е категоричен в решението си да не го подновява. Нападателят иска да продължи кариерата си в Реал Мадрид, като единствената въпросителна е дали това ще се случи сега, или през лятото.

Междувременно авторитетен испански журналист разкри, че Реал Мадрид и Килиан Мбапе вече са си стиснали ръцете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички