Лионел Меси няма да играе скоро за ПСЖ: ето колко мача изпуска и кога се връща


Лионел Меси няма да играе скоро за ПСЖ: ето колко мача изпуска и кога се връща
Снимка: Getty Images

2117 0

Лионел Меси приключи с футбола за 2022 година. След като успя да спечели Световното първенство по футбол с Аржентина, нападателят на ПСЖ ще си направи по-дълга заслужена почивка и ще пропусне няколко срещи за парижани.

Каква е програмата за френския шампион? До края на януари месец отборът има да изиграе шест срещи - пет във френската Лига 1 и един за Купата на Франция. Очаква се Меси да вземе участие в половината от тях.

През тази година ПСЖ има още една среща - срещу Страсбург (28.12), като в нея седемкратният носител на "Златната топка" със сигурност няма да играе. Аржентинското издание TyC Sports информира, че Меси няма да вземе участие и в първия ден от новата година, когато парижани гостуват на Ланс.

Изданието допълва, че вероятността Меси да се върне за мача за Купата на Франция (срещу Шатору - 6 януари) също е нищожна и така можем да го очакваме обратно на терена на 11 януари, когато ПСЖ приема у дома Анже.

Междувременно се появи и информация, че Меси не е искал и няма да показва световната титла пред феновете на ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички