Какво може братът на Килиан Мбапе? Вижте Етан в действие за ПСЖ (ВИДЕО)


Какво може братът на Килиан Мбапе? Вижте Етан в действие за ПСЖ (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5792 0

Килиан Мбапе е човекът, за когото най-много се говори във Франция. Нападателят на ПСЖ е обичан от цялата страна и бе съвсем близо до това собственоръчно да изведе "петлите" до триумф на Световното първенство по футбол в Катар (което щеше да е втора поредна световна титла за Мбапе и компания).

В клубния му ПСЖ са наясно, че вероятно това е новият най-добър футболист в света за следващите няколко години и са готови на всичко, за да го задържат - както бе видно през миналото лято. С първия тим обаче вече тренира и друг Мбапе.

Разбира се, става въпрос за брата на 24-годишния Килиан - Етан. Той е на 15 и е част от парижани от 2017 година, когато по-големият му брат мина под наем от Монако в ПСЖ. По време на Мондиал 2022 Етан записа първи минути в мъжкия футбол, макар и в приятелска среща за клуба.

Какъв е стилът на игра на младия футболист, има ли допирни точки с това, което виждаме в батко му, както и как се представи в първите си минути в мъжкия футбол - отговорите на всичко това вижте във видеото по-долу в материала.

Не е случаен фактът, че Килиан Мбапе е лидерът сред 25-те ТОП звезди, които увеличиха цената си след Мондиал 2022.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички