Лионел Меси навивал звезда на Барселона да последва примера му и да премине в ПСЖ?


Лионел Меси навивал звезда на Барселона да последва примера му и да премине в ПСЖ?
Снимка: Getty Images

4996 0

Голямата звезда на ПСЖ и националнияt отбор на Аржентина - Лионел Меси, е влязъл в ролята на посредник през изминалия летен трансферен прозорец и се е опитал да накара Френки Де Йонг от Барселона да последва примера му и да акостира на "Парк Де Пренс", твърди "El Pais".

Източникът също  така споменава, че освен с Де Йонг - Лео Меси е комуникирал и с президента на ПСЖ - Насер Ал-Хелаифи, и се е опитал да го убеди да привлече талантливия нидерландски футболист.

Футболните почитатели са добре запознати с трансферната сага около Френки Де Йонг през изминалия трансферен прозорец. Той бе свързван силно с преминаване в Манчестър Юнайтед, но в крайна сметка двете страни така и не се разбраха, а той продължи да се подвизава на "Камп Ноу".

Януарският трансферен прозорец стартира след около три седмици и според различни информации Барселона все още има желание да продаде Де Йонг, чийто договор изтича през лятото на 2026 година.

Бившият полузащитник на Аякс не се наслаждава на много игрово време при мениджъра Шави, който предпочита Серхио Бускетс, Гави и Педри пред него. Де Йонг започна само в девет мача от Ла Лига през тази кампания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барселона пред раздяла с Мемфис Депай?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички