Арсенал поглежда към Барселона за услугите на испанска звезда


Арсенал поглежда към Барселона за услугите на испанска звезда
Снимка: Getty Images

2293 0

Отборът на Арсенал има сериозен интерес към звездата на Барселона и националния отбор на Испания - Феран Торес, информира изданието "Fichajes".

Според информацията "артилиеристите" вярват, че Торес отлично ще пасне на стила на игра на Микел Артета, а в Барса са готови да пуснат испанеца срещу символична сума пари още през зимата.

Звездата на "топчиите" Габриел Жезус получи контузия на Мондиал 2022, защитавайки цветовете на Бразилия и се очаква, че ще отсъства от терените около 3 месеца. В момента Микел Артета има на разположение Еди Нкетия, но според мнозина той не е човекът, който да води атаката на лондончани.

Испанският национал Торес, който наскоро беше елиминиран от Световното първенство в Катар, потенциално може да бъде достоен заместник на Жезус. 22-годишният нападател може да играе на всяко крило, а също и като фалшива деветка, което дава на Артета много възможности.

Барса подписа с Торес от Манчестър Сити срещу 55 милиона евро през януари 2022 година. Той отбеляза само 12 пъти и направи седем асистенции в 44 изяви за "блаугранас" досега.

Арсенал обаче ще трябва да действа бързо, ако иска да си осигури услугите на Феран, защото според най-различни информации, другият отбор от Северен Лондон - Тотнъм, също проявява интерес към него.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барса пред раздяла с друга своя звезда?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички