Босът на ПСЖ обясни каква договорка има с Лионел Меси


Босът на ПСЖ обясни каква договорка има с Лионел Меси
Снимка: Getty Images

12586 0

Президентът на ПСЖ - Насер Ал-Хелаифи, даде интервю пред "Sky Sports", в което обясни каква договорка има с Лионел Меси за евентуалния му нов контракт на "Парк де Пренс".

Настоящото споразумение между звездния аржентинец и френския гранд е до 30 юни 2023 година, а наскоро се бяха появили слухове, че футболистът се е разбрал с Интер Маями и ще завърши кариерата си в Щатите.

Босът на парижани обаче е спокоен: "Той е щастлив, това се вижда от националния му отбор. Ако даден играч не е щастлив, това си проличава по представянето му в националния отбор. През този сезон той е фантастичен за нас, вкара много голове и раздаде много асистенции - както за Аржентина, така и за клуба".

След това Ал-Хелаифи разкри какво точно се е разбрал с 35-годишния футболист: "Това, за което сме се разбрали с него, е, че след Световното първенство ще седнем заедно на масата за преговори. Но, и двете страни - тази на клуба и неговата, сме много щастливи, така че ще говорим след края на Мондиал 2022". На фона на сравнително слабия за собствените си стандарти първи сезон в ПСЖ, през втория Меси се върна към познатото си ниво и може да се похвали с 12 попадения и 14 голови паса в 19 мача във всички турнири! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Насер Ал-Хелаифи не скри - ПСЖ иска една от звездите на Англия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички