Лионел Меси или Килиан Мбапе се спира по-трудно? Защитник от Лига 1 даде отговор


Лионел Меси или Килиан Мбапе се спира по-трудно? Защитник от Лига 1 даде отговор
Снимка: Getty Images

3190 0

Звездата на Монако и Лига 1 Гийермо Марипан разкри кой е по-труден за опазване между суперзвездните нападатели на ПСЖ - Лионел Меси и Килиан Мбапе.

Чилиецът бе категоричен в отговора си и не се поколеба да посочи аржентинския маестро като по-трудния за удържане от двамата.

"На индивидуално ниво най-предизвикателно е да играеш срещу Меси, в това няма съмнение. С Мбапе също е трудно, но мисля, че да играеш срещу Меси е наистина в пъти по-трудно", каза Марипан.

Лионел Меси и Килиан Мбапе са може би най-впечатляващите играчи във футболния свят в момента. И двамата бяха на върха на своята форма по време на Световно първенство по футбол в Катар, впечатлявайки феновете по целия свят с изключителните си изпълнения и голове.

Аржентинецът записа седем гола и три асистенции в седем участия в турнира и взе "Златната топка", след като изведе страната си до трофея.

Французинът, от друга страна, в крайна сметка взе "Златната обувка" за отбелязани най-много голове в надпреварата (8). Той също отбеляза две асистенции и накара всички да говорят за представянето му във финала, където той записа фантастичен хеттрик.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Меси на 23 срещу Мбапе 23: Какво говорят цифрите?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички