"Дори да играят срещу майка си, не им пука" - какво е общото между Меси, Роналдо и Неймар?


"Дори да играят срещу майка си, не им пука" - какво е общото между Меси, Роналдо и Неймар?
Снимка: Getty Images

4308 0

Бразилската звезда Артур Мело разкри пред "GOAL" какво е общото между Кристиано Роналдо, Лионел Меси и Неймар, след като е играл заедно и с тримата. 26-годишният полузащитник е играл с португалската икона Роналдо в Ювентус, бил е съотборник на седемкратния носител на Златната топка Меси в Барселона и "красеше" състава на бразилския национален отбор с Неймар.

Той е в по-добра позиция от повечето да коментира какво прави това трио толкова специално, тъй като се смята, че техният безмилостен стремеж към съвършенство и осезаем успех ги отличава от обикновените смъртни.

Манталитетът на звездното трио

"Неймар, Роналдо и Меси. И тримата имат нещо общо. Те имат манталитет на победител. Независимо дали става въпрос за тренировка, приятелски мач или финал, тримата винаги излизат да убиват. Дори да играят срещу майка си, не им пука. Манталитетът им е страхотен.

Неймар е умел, прави финтове, дриблира. Кристиано вкарва гол, където и да е, вкарва гол, където и да отиде, защото има невероятни способности. А Меси, добре, Меси е извънземен. Извънземно, нещо необичайно. Имах възможност да играя и с тримата и да ги видя отблизо. Всеки със своите характеристики, някой дриблира повече или завършва по-добре, но аз предпочитам техния манталитет. И тримата са необичайни в това отношение".

Работата с Юрген Клоп

В момента Артур работи с хора като Мохамед Салах и Върджил ван Дайк в Ливърпул. Той е изкарал само 13 минути състезателно време, откакто се присъедини към "червените" под наем от Ювентус през септември 2022 г. Той твърди, че все още се наслаждава на времето си в Англия, въпреки това, казвайки: "Откакто пристигнах, Юрген]Клоп се отнасяше с мен наистина добре. За мен е чест да работя с Юрген. Той е един от най-добрите треньори в света, винаги е говорил добре за мен, той е невероятен човек и отношението винаги е било наистина добро, елегантно и специално". По-рано се появи информация, че Артур ще е един от напускащите Ливърпул това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички