Меси с хеттрик, а Интер... с погром и 7-а поредна загуба: Тимът в рядко срещана дупка в МЛС (ВИДЕО)


Меси с хеттрик, а Интер... с погром и 7-а поредна загуба: Тимът в рядко срещана дупка в МЛС (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

14504 0

Седемкратният носител на "Златната топка" Лионел Меси вкара хеттрик в бенефиса на Макси Родригес, който бе отбелязан с мач между Аржентина и Нюелс Олд Бойс. В срещата взеха много легенди, а въпреки хеттрика на Лео "гаучосите" загубиха с 5:7.

Докато Лео показа класа в Росарио, неговият нов отбор продължава да трупа загуба след загуба в местната МЛС. Тимът загуби с 1:4 от Филаделфия като гост след попадения на Джакъб Глеснес (14'), Хулиан Каранса (39'), Леон Флач (45+4') и Дейвид Руис (68'). Робърт Тейлър пък вкара единствения гол за Интер (50').

Това бе седма поредна загуба в първенството за отбора от Маями, който остава с непроменен актив от едва 15 точки. От старта на сезона тимът е изиграл 18 срещи, сред които няма нито една, която да е завършила при равенство - 5 победи и цели 13 поражения.

Предвид това едва ли е изненада за някого, че към момента Интер Маями заема последната 15-а позиция в Източната конференция с 15 точки. За осминафиналите се класират първите 7 отбора от двете конференции, както и още два тима, които ще бъдат определени чрез сблъсъци между отборите, финиширали на 8-о и 9-о място в двете конференции. Вижте хеттрика на Меси и как той се развихри (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички