Над 40 хиляди на "Ла Бомбонера" разплакаха Лионел Меси в бенефиса на Рикелме (ВИДЕО)


Над 40 хиляди на "Ла Бомбонера" разплакаха Лионел Меси в бенефиса на Рикелме (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2184 0

Миналият уикенд се оказа доста важен за Лионел Меси. Докато празнуваше 36-ия си рожден ден в Аржентина, той също участва в два бенефиса на бившите си съотборници Макси Родригес и Хуан Роман Рикелме. Звездата на аржентинския национален отбор се завърна в Росарио и присъства на "Естадио Марсело Биелса" на Нюелс Олд Бойс и "Ла Бомбонера" на Бока Хуниор за бенефисния двубой на Рикелме.

Емоционален рожден ден на специално за Меси място

За никого не е тайна, че Меси е фен на Нюелс. Клубът, в който Диего Марадона някога носеше фланелката с номер 10.  Атмосферата бе изключително гореща и емоционална на "Естадио Марсело Биелса, главно за Макси Родригес, но също и като признание за настоящия капитан на Аржентина и световен шампион.

Той най-накрая стъпи на терена, за който мечтаеше толкова много пъти през детството си. Пристигането му накара всички да станат от местата им, както и представянето му, при което Меси отбеляза хеттрик за първото полувреме.

Що се отнася до сбогуването на Хуан Роман Рикелме, Меси беше капитан на аржентинския национален отбор XI, който игра срещу Бока Хуниорс XI. По същия начин, както се случи само предишния ден, феновете по трибуните посрещнаха бившия играч на Барса, макар и малко по-смирено, отколкото в родния град на Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички