Леонардо: ПСЖ няма да се моли на Неймар и Мбапе


Леонардо: ПСЖ няма да се моли на Неймар и Мбапе
Снимка: Getty Images/Guliver

1180 0

Пари Сен Жермен е изправен пред трудната перспектива да загуби както Неймар, така и Килиан Мбапе, като и двамата играчи имат договори, които изтичат през юни 2022 г., но спортният директор Леонардо ясно заяви, че клубът няма да ги моли да останат.

Френският клуб се надява да убеди и двамата играчи да останат, но е ясно, че те няма просто да се поддадат на нито едно от исканията на двете страни. "Надявам се играчите да са убедени, че са на правилното място за амбициозен играч на високо ниво. Няма да ги молим да останат", обясни Леонардо пред France Football.

"Просто трябва да намерите съгласие между желанието и изискванията им, и нашите средства и очаквания. Ако даден играч хареса клуба, той ще остане. Тези, които наистина искат да останат, ще го направят, ние сме в контакт и съм уверен".

Реалността обаче е, че ситуацията не е ясна, особено по отношение на Мбапе, като приоритетът на клуба е първо да поднови с Неймар. Мбапе все още не е проявил интерес към подписване на нова сделка и знае, че Реал Мадрид отчаяно иска да го привлече. Освен това признанието на Леонардо, че ПСЖ се интересува от подписването на Лионел Меси, може да означава, че бъдещето на Мбапе ще бъде далеч от Париж.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички