Кристиано Роналдо вижда себе си в Пари Сен Жармен


Кристиано Роналдо вижда себе си в Пари Сен Жармен
Снимка: Getty Images

3997 0

Кристиано Роналдо е предявил интереса си към това да продължи кариерата си във френския Пари Сен Жермен, вместо да предприеме преминаване в Манчестър Юнайтед. Петкратният носител на Златната топка продължава да бъде спряган за трансфер отвърд Ювентус след разочароващия изминал сезон, а по договора му има едва 12 месеца.

Дълго време се твърдеше, че Кристиано може да се завърне в Манчестър Юнайтед, но в последните седмици се затихна, а финансовата мощ на ПСЖ може да спомогне на 36-годишния футболист да превземе и френската Лига 1.

Според FootMercato ПСЖ има предимство в надпреварата с другите клубове за услугите на Роналдо, а самият португалец също е впечатлен от трансферния пазар, който френският гранд прави през това лято.

Роналдо може да се събере отново със Серхио Рамос на „Парк де Пренс”, а през това лято досега в Париж акостираха и Джанлуиджи Донарума, Джорджинио Вайналдум и Ашраф Хакими.

Роналдо записа пет гола и една асистенция за Португалия на Евро 2020, а в кариерата си за Юве има 101 гола. А къде е поставян Роналдо в Юве, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички