ПСЖ и Реал Мадрид са главните претенденти за Кристиано Роналдо


ПСЖ и Реал Мадрид са главните претенденти за Кристиано Роналдо
Снимка: Gulliver/GettyImages

3722 0

Шампионите на Франция и Испания Пари Сен Жермен и Реал Мадрид са главните претенденти за подписа на 36-годишния Кристиано Роналдо, твърди авторитетното испанско издание AS. Ръководството на Ювентус обаче не планира да продава португалеца и ще го остави сам да вземе решение за бъдещето си.

Решаващ факт за футболиста ще стане положението на Ювентус в таблицата и по-специално дали отборът му ще влезе в следващото издание на Шампионска лига. Освен това, данъците в Италия са по-ниски, в сравнение с повечето европейски страни и при евентуално напускане Роналдо ще претърпи сериозни финансови загуби.

Този сезон асът на "старата госпожа" вкара 25 гола в 27 мача от италианското първенство. Ювентус е трети в класирането. Португалецът е убедителен лидер при голмайсторите в Серия А, като има четири гола повече от Ромелу Лукаку. Друг отбор, свързван с Роналдо, е бившият му клуб Манчестър Юнайтед.

Медиите в Италия пък са категорични, че Кристиано Роналдо ще премине в ПСЖ като заместник на Килиан Мбапе, който е спряган за трансфер в Реал Мадрид (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички