Шеф в ПСЖ намекна, че е възможно французите да привлекат Кристиано Роналдо


Шеф в ПСЖ намекна, че е възможно французите да привлекат Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

1738 0

Спортният директор на френския шампион ПСЖ Леонардо засили спекулациите около бъдещето на мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо, който за момента е част от италианския първенец Ювентус, като договорът му с "бианконерите" е до лятото на 2022 година.

Леонардо бе запитан дали е възможно парижани да привлекат Роналдо, а отговорът му пред клубната телевизия бе следният: "Днес във футбола не знаем какво може да се случи. Може Кристиано Роналдо да се събуди утре и да каже, че иска да играе в друг отбор.

Кой може да си го позволи и да го купи? Това е малък и затворен кръг. ПСЖ влиза в този кръг. Обикновено всичко се свежда до възможности, ситуации. Трябва да се подготвим за трансферния прозорец, точно това и правим.

Имаме своите приоритети, своите набелязани цели, своите планове, но нещо непредвидено може да се случи. В ПСЖ имаме възможностите да преодолеем кризата от коронавируса. Другите клубове вероятно ще имат повече трудности с това. При нас амбициите винаги са огромни. 

Не мога да назова точните суми, но това лесно може да се сметне. През миналата година загубихме между 15 и 20 процента, като през тази ще бъде повече. Не сме мислили да играем целия сезон без публика" - сподели Леонардо.

А в Испания се появи твърдението, че Ювентус ще продава Кристиано Роналдо през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички