Краят на една ера в Париж: Тиаго Силва напуска ПСЖ през лятото


Краят на една ера в Париж: Тиаго Силва напуска ПСЖ през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

1645 0

Френският шампион Пари Сен Жермен няма да предлага нов договор на голямата си легенда и капитан на клуба Тиаго Силва в края на сезона. Това означава, че бразилецът ще бъде свободен агент през лятото.

35-годишният защитник изигра над 300 мача за парижани, след като пристигна от Милан през 2012-а. Но според авторитетното френско издание L’Equipe дните му на „Парк де Пренс“ са изтекли и спортният директор на шампионите Леонардо му е казал, че настоящият договор на Силва с клуба няма да бъде удължен.

Появиха се спекулации, че бранителят може да се завърне в Милан или да обедини отново сили с Карло Анчелоти, който в момента е мениджър на Евертън. Двамата работеха заедно в ПСЖ и Милан, като в миналото Силва е заявявал, че Анчелоти е най-важният треньор в кариерата му.

Тиаго Силва ще играе в Шампионската лига през август за ПСЖ, преди да се раздели официално с клуба от френската столица. По-рано през годината се появиха информации, че Тиаго Силва прави трети опит да премине в Барселона (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички