Кой е убедил Серхио Рамос да подпише с ПСЖ - отговорът ще ви изненада


Кой е убедил Серхио Рамос да подпише с ПСЖ - отговорът ще ви изненада
Снимка: Getty Images/Guliver

4770 0

На 8 юли 2021 година Серхио Рамос официално подписа договор с френския гранд ПСЖ и по този начин прекъсна 16-годишната си приказка с Реал Мадрид.

В Париж защитникът ще печели толкова, колкото му предлагаше и Кралския клуб, но очевидно той не е отишъл там от финансова гледна точка, а както каза наскоро - защото иска да спечели Шампионска лига с клуба!

Серхио Рамос даде интервю пред "AS", в което разкри с кои играчи е разговарял преди преминаването си в ПСЖ:

"През последните шест или седем години контактувахме с Неймар. Въпреки факта, че аз играх за Реал, а той за Барселона, винаги сме имали приятелски отношения. Приятел съм и с Ди Мария и Навас, с които бяхме заедно в Реал Мадрид. Неймар ме убеди да отида в ПСЖ. Преди да подпишете договор с нов клуб, винаги е добра идея да говорите с няколко играчи. Всеки ме убеди по свой начин", призна 35-годишният бранител.

Междувременно ситуацията в бившия му отбор Реал Мадрид ескалира - в испански медии бяха публикувани записи на разговори, в които се чува как Флорентино Перес критикува и обижда играчи на "белия балет"! Ето как босът на Реал коментира изтеклата информация!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички