ЦСКА не отстъпва - отхвърли милионна оферта за Валентин Антов от френския Реймс?


ЦСКА не отстъпва - отхвърли милионна оферта за Валентин Антов от френския Реймс?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5914 0

В последните дни се заговори, че френският Реймс ще отправи оферта за защитника на ЦСКА Валентин Антов, а лично треньорът на отбора Оскар Гарсия е този, който най-много настоява за привличането на 20-годишния футболист.

По информация на "Новспорт", оферта от Франция действително е пристигнала и е била в размер на 2 милиона евро, но ръководството на "армейците" я е отхвърлило!

През пролетта на 2021 година Антов бе взет под наем в италианския Болоня срещу 500 000 евро, а в контракта му присъстваше клауза, според която бранителят може да стане изцяло собственост на клуба от Серия А, ако бъдат изплатени 3 милиона евро. 

В крайна сметка Болоня отказа да се "бръкне" с толкова пари, а според информациите именно това е фиксираната цена, от която ЦСКА не смята да отстъпва.

Според "Новспорт" това е и причината "червените" да откажат офертата на Реймс и ако до края на летния трансферен прозорец не се появи отбор, който да плати нужната цена, Валентин Антов ще остане в България и през сезон 2021/22 ще играе в Първа лига!

Самите фенове на Болоня съжалиха за решението на ръководството на отбора да се откаже от преследването на родния футболист!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички