Килиан Мбапе се завърна в Париж, но може би това се случи за последен път


Килиан Мбапе се завърна в Париж, но може би това се случи за последен път
Снимка: Getty Images/Guliver

2402 0

Килиан Мбапе се завърна в Париж, след като бе получил по-дълга почивка заради участието си на Европейското първенство по футбол с Франция. По всичко обаче личи, че това ще бъде последният му сезон с екипа на ПСЖ, пише "Мarca" в свой материал днес.

Неговият договор с клуба изтича през лятото на 2022-ра година и той смята да го изпълни, а не да си търси нов отбор още сега или през зимния трансферен прозорец. Килиан Мбапе ще се опита да запише един последен запомнящ се сезон в отбора, който му даде път към големия футбол през 2017-та година.

Въпреки това, младокът осъзнава, че ще усети огромен натиск от шефовете на ПСЖ, които искат той да преподпише с отбора, за да не го изпуснат без пари като свободен агент през лятото на следващата година.

В края на сезон 2020/21 босът на парижани Насер Ал-Хелайфи заяви, че Мбапе не само ще остане в тима, а и ще подпише нов договор. В това време клубът направи всичко възможно, за да привлече нови играчи, с които Килиан да се чувства по-добре на терена.

В Париж пристигнаха Серхио Рамос, Ашраф Хакими, Жоржиньо Вайналдум, Данило Перейра и Джанлуиджи Донарума. Ръководството на ПСЖ се опитва да изгради звезден отбор, в центъра на който да е Килиан Мбапе. Но дали това ще бъде достатъчно за него - предстои да разберем...

А кой е убедил Серхио Рамос да подпише с ПСЖ - можете да научите в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички