Серхио Рамос посочи какво цели да внесе в отбора на ПСЖ


Серхио Рамос посочи какво цели да внесе в отбора на ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1883 0

Серхио Рамос е само от няколко дни в ПСЖ, но вече загатва, че ще бъде един от лидерите в тима. Той коментира темата с Килиан Мбапе, за когото усилено се спекулира, че ще премине в Реал Мадрид. Рамос призна, че се надява Мбапе да остане във френския клуб и сподели, че ще му даде съвет насаме.

"Не бих посмял да кажа какво някой трябва да направи. С моя опит мога да дам на Мбапе някой съвет насаме. Бих искал да остане в ПСЖ, защото обичам да играя с най-добрите. Не знам какво се случва в главата на Килиан, но той може да прави разликата.

Той е много млад, тук има много добър отбор, който има нужда от страхотни играчи. Мога да внеса моя дух на победител и ако мога да го предам на отбора, ще бъде успех. Да гледаш назад винаги е грешка, аз съм човек на приключението. Да излезеш от комфортната си зона винаги е добре. Щастлив съм със стъпката, която предприех. Развълнуван съм да играя с Неймар и Мбапе. Имам отлични отношения с Неймар, а Килиан играе на супервисоко ниво" - заяви Рамос на пресконференция.

А наскоро Серхио Рамос прямо призна, че иска да спечели Шампионска лига с ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички