Килиан Мбапе се пошегува с играч на Олимпик Марсилия и искрено се позабавлява (ВИДЕО)


Килиан Мбапе се пошегува с играч на Олимпик Марсилия и искрено се позабавлява (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3146 0

Преди вече близо седмица ПСЖ спечели като гост с 3:0 срещу Олимпик Марсилия в дербито от кръга на френската Лига 1. По този начин звездната селекция на Кристоф Галтие успя да си отмъсти за отпадането в Купата на Франция от този опонент.

Въпреки че дойде време за следващия сблъсък на Лионел Меси и компания, който е срещу Нант, чак сега в социалните мрежи започва да набира популярност любопитен момент от дуела между парижани и Олимпик Марсилия.

Той е с участието на най-скъпия футболист на ПСЖ - Килиан Мбапе. Националът на Франция се пошегува със съперниковия футболист Леонардо Балерди по време на дербито между двата отбора.

На видеото по-долу в материала можете да забележите как Мбапе "финтира" Балерди сякаш ще тръгне да спринтира, но го прави единствено с шеговита цел. Факт е, че Балерди прави леко движение - в готовност да го последва.

Впоследствие световният шампион с Франция от 2018 година отделя немалко време, за да се посмее на това, което е сътворил. Забавната ситуация се развива при аванс за неговия отбор.

Както е известно, атомното нападение на отбора е без една от големите звезди в лицето на Неймар. А съвсем скоро предстои много тежък реванш в Шампионска лига. Старши треньорът Кристоф Галтие даде тъжен за ПСЖ отговор за Неймар, но и добър такъв за Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички