Килиан Мбапе разкри за кого е готов да умре


Килиан Мбапе разкри за кого е готов да умре
Снимка: Getty Images/Gulliver

5244 0

Нападателят на Пари Сен Жермен и Франция Килиан Мбапе заяви, че е много доволен от отношението към него от страна на селекционера на "петлите" Дидие Дешан и е готов да направи всичко за треньора си.

"Това, че Дешан ме повика в националния отбор, когато не съм играл, означава много. Дори не може да си представите колко означава това за един играч. Това е сигнал, важен сигнал. Знак на доверие, който струва всичките пари в света. Знам, че треньорът вярва в мен. Когато го направи, почувствах, че мога да умра за него на терена. Ако ми бе казал да играя на вратата, щях да го направя", заяви Мбапе за TF1.

В началото на новия сезон младият нападател отсъства един месец заради травма в подколянното сухожилие. Мбапе се върна на терена в края на септември, но в началото на октомври получи нова травма. Този сезон той отбеляза два гола и асистира за други два в шест мача на отбора си.

Междувременно във Франция разкриха какви са заплатите на Навас и Икарди в ПСЖ (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички