Тухел: Отношенията на Неймар с феновете се подобриха


Тухел: Отношенията на Неймар с феновете се подобриха
Снимка: Getty Images/Guliver

1459 0

Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел обяви, че отношенията на голямата звезда на отбора - Неймар, с феновете са се подобрили. Бразилецът бе атакуван от феновете в повечето мачове през новия сезон, заради желанието си това лято да напусне Париж и да се върне в Барселона. Но нападателят промени отношението им, след като собственоръчно донесе три победи на парижани в първенството.

"Отношенията на Неймар с феновете се подобриха. Той трябва отново и отново да им показва своята решителност, своето трудолюбие. Няма смисъл от приказки. Той показа много в този мач (бел.ред. - победата над Анже), често се опитваше да обезоръжи съперниците. Той можеше да вкара повече, но и без това е способен на необикновени неща. Само от него зависи дали ще ги покаже", коментира германският специалист.

"Много съм доволен от резултата. Тази победа без допуснат гол над отбора, който вкара много голове в Лига 1. В последен от дълга серия мачове винаги се играе трудно. През първото полувреме губехме топката твърде лесно в атака и заради това не успяхме да контролираме всичко. Но през втората част контролирахме добре топката, играхме по-дисциплинирано и организирани, играчите се придържаха към своите позиции. Не се представиха перфектно, но бяхме по-добри, отколкото през първото полувреме. Всички в клуба са щастливи, защото знаят колко упорито работиха през седмицата. Действахме като отбор", допълни Тухел. А как Неймар оприличи отношенията си с привържениците вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички