Нито Роналдо, нито Меси: Моуриньо посочи най-добрия футболист за всички времена


Нито Роналдо, нито Меси: Моуриньо посочи най-добрия футболист за всички времена

9098 0

Португалският мениджър Жозе Моуриньо беше призован да посочи най-добрия футболист, когото някога е виждал, а отговорът изненада мнозина от феновете по цял свят. Според "Специалния", легендарният бразилец Роналдо остава ненадминат и до днес, а с това пренебрегна своя сънародник Кристиано Роналдо, както и Лионел Меси.

"Феномена Роналдо", отчесе Моуриньо и добави: "Кристиано Роналдо и Лео Меси имат по-дълги кариери и продължават да са на върха всеки ден в продължение на 15 години. Но ако говорим конкретно за талант и умения, никой не превъзхожда Роналдо", категоричен е португалецът.

"Когато бях в Барселона с Боби Робсън, си дадох сметка, че той е най-силният футболист, когото бях виждал. Контузиите убиха една кариера, която можеше да бъде още по-невероятна, но талантът, който това 19-годишно момче имаше, беше нещо изумително", добави Моу.

Междувременно продължава спора за точния брой голове на Кристиано Роналдо - 699 или 700. Откъде идва разликата в числата - вижте в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички