Килиан Мбапе изрита гневно противник без топка и получи само жълт картон (ВИДЕО)


Килиан Мбапе изрита гневно противник без топка и получи само жълт картон (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1796 0

Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе определено не бе в настроение в неделя вечер, след като отбраната на Монако успя да го неутрализира за 90 минути, а с това и да нанесе шокиращо поражение на ПСЖ на "Парк де Пренс"

Маурисио Почетино извади същите стартови 11, които започнаха и при разгрома над Барселона на "Камп Ноу" в Шампионска лига, но парижани далеч не показаха играта от онзи двубой. Същото важи и за Мбапе, чийто персонален пазач не го остави през целия мач.

Аксел Диаси се погрижи за това голмайсторът на ПСЖ да не създава главоболия на вратаря на Монако, а в края на мача, когато всичко бе предрешено, Мбапе си изпусна нервите и ритна опонента си без топка. Причината бе, че Диаси блокира движението му напред, а Килиан гневно го изрита.

Всичко това се случи пред погледа на главния арбитър, който обаче му показа само жълт картон, въпреки че за подобни действия по правилник футболистът трябва да бъде изгонен. С това се появиха съмнения, че съдиите пазят "златното момче" на Франция, който стана световен шампион с "петлите" през 2018-а.

А как Килиан Мбапе заплаши Жорди Алба, че ще го убие на улицата - вижте в този материал (видео)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички