Килиан Мбапе директен: Не знам дали ПСЖ е правилното място за мен


Килиан Мбапе директен: Не знам дали ПСЖ е правилното място за мен
Снимка: Getty Images/Guliver

1429 0

Договорът на вероятно най-желаният футболист в момента Килиан Мбапе с френския гранд ПСЖ изтича през следващото лято, а към момента не е сигурно, че ще преподпише. Младият нападател изплаши още повече парижани, след като открито призна, че не е сигурен дали това е правилното място за него.

"Трябва да вземе правилното решение и това е трудно. Трябва да дам на себе си всяка възможност за вземане на добро решение. Аз съм на място, което харесвам и където се чувствам добре, но дали това е най-доброто място за мен? Все още нямам отговора" - призна той пред "Франс Футбол".

Ако Мбапе напусне ПСЖ, то той ще го стори открито и няма да предава клуба. "ПСЖ разбира моите молби, защото е наясно, че няма да направя някой коварен или некоректен ход. Да си голям играчи значи още и да знаеш как да вършиш нещата по чист и класен начин извън терена" - допълни още французинът.

Не се знае доколко собственикът на парижани е съгласен с това, тъй като наскоро Ал-Хелаифи отправи остри думи за бъдещето на Мбапе, които едва ли са му се харесали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички