Ал-Хелаифи коментира Меси и отсече: Барселона обича Неймар, но той не е искал там


Ал-Хелаифи коментира Меси и отсече: Барселона обича Неймар, но той не е искал там
Снимка: Getty Images/Guliver

2300 0

Президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи "издразни" Барселона по двоен повод, след като коментира голямата им звезда Лионел Меси, а и освен това направи твърдението, че каталунците обичат Неймар, но и че той не е искал да се завръща там.

По темата с Меси той заяви: "Това, което мога да кажа, е, че всички големи футболисти искат да дойдат в ПСЖ. Не е невъзможно да вземем всички тях, защото вече имаме страхотни играчи в нашия състав. Казвайки това, Меси си е Меси - фантастичен играч. Казал съм на президента Лапорта, че договорът на Меси изтича и че всеки отбор има правото от януари месец да преговаря с него и че може да го привлече".

"Барселона опита много сериозно да привлече Неймар. Очевидно, отказахме предложенията им. Мисля, че клубът (Барселона) има някакви финансови проблеми, но това не е наша работа. Барселона винаги е обичал Неймар и това не е тайна.

Неймар не искаше да отива там, въпреки че все още не се беше напълно адаптирал към ПСЖ и Париж. Но ако му звъннете сега, ще ви каже, че е щастлив в ПСЖ" - коментира още Насер Ал-Хелаифи. А какви остри думи, които няма да се харесат на Килиан Мбапе, отправи президентът на ПСЖ?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички