Челси отмъква Ашраф Хакими под носа на ПСЖ


Челси отмъква Ашраф Хакими под носа на ПСЖ
Снимка: Снимки: Getty Images/Guliver, колаж: SportLive

2000 0

Европейският шампион Челси достигна оферата на френския гранд Пари Сен Жермен от 56.1 млн. паунда за десния бек на Интер Ашраф Хакими. Sky in Italy предава, че „нерадзурите“ могат да бъдат по-отворени за предложението на „сините“ заради интереса на италианския шампион към Емерсон Палмиери и Андреас Кристенсен.

Интер иска Палмиери под наем, докато Челси предпочита сделката да бъде постоянна. Офертата на Челси за Хакими изглежда обаче недостатъчна на фона на цената, която иска Интер за бранителя. Според информациите, клубът оценява мароканския фулбек на 68.8 млн. паунда.

През миналия сезон Хакими вкара седем гола и регистрира десет асистенции в Серия А. Той бе привлечен от Реал Мадрид миналото лято за сумата от около 40 млн. паунда, след като се утвърди на европейската сцена под наем в Борусия Дортмунд за два сезона.

Мароканецът ще пасне моментално в схемата на мениджъра на Челси Томас Тухел като уингбек. Треньорът на "сините" е в търсене и на нов голмайстор, като желае две от големите имена в световния футбол (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички