Президентът на ПСЖ с остри думи, които няма да се харесат на Килиан Мбапе


Президентът на ПСЖ с остри думи, които няма да се харесат на Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images

12836 0

Договорът на Килиан Мбапе с ПСЖ изтича през лятото на 2022 година и ако клубът иска да вземе много пари за своята звезда, идното лято е най-удачният момент за неговата продажба.

Французинът не желае да поднови своя контракт и това означава, че през следващата година той ще може да напусне Париж без трансферна сума!

Не така обаче смята президентът на парижани Насер Ал-Хелаифи, които заяви следното пред "L`equipe":

"Ще бъда ясен - Килиан Мбапе ще продължи да играе в ПСЖ, никога няма да го продадем и никога няма да напусне клуба като свободен агент. Това е невъзможно!"

Тези думи на боса на ПСЖ само завързват още повече и без това непредвидимата ситуация около бъдещето на футболиста. Смята се, че желанието на Мбапе е да премине в Реал Мадрид, а "белия балет" ще се опита да осъществи този трансфер още през лятото на 2021 година.

По-рано днес стана ясно, че Борусия Дортмунд е поставила огромна цена на Ерлинг Холанд, с която се надява да откаже Реал Мадрид, Барселона, Манчестър Сити и всички останали кандидати за неговия подпис!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички