Касано с шокиращи разкрития за Маурисио Почетино


Касано с шокиращи разкрития за Маурисио Почетино
Снимка: Getty Images/Guliver

1788 0

Бившият италиански национал Антонио Касано разкри любопитна информация относно ПСЖ. Тя касае начина, по който футболистите на френския гранд възприемат треньора Маурисио Почетино. Касано предрече, че престоят на аржентинеца в Париж ще бъде кратък.

"Кариерата му в ПСЖ ще бъде кратка. Говори се лошо за него. Вървят недобри слухове. Казват, че е прекрасен човек, десетка, дори по-добър. Но като треньор... Те нямат и минута тактически уроци, а отборът постоянно иска това. Той моли играчите за съвет относно плана на мача, дори не мога да го повярвам", коментира италианецът, цитиран от Bobo TV.

"Той никога не е тренирал шампиони и сега му е много трудно да води отбора по време на мачове. Разбирам, че ако всичко продължи в същия дух, не му остава много време. Имайте предвид Зидан", допълни бившият нападател. А ето каква е причината, според Почетино, тимът да не е успял да спечели Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички