Почетино обясни събитията с Лионел Меси: Видяхме и решихме


Почетино обясни събитията с Лионел Меси: Видяхме и решихме
Снимка: Getty Images

1488 0

Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино отрече да има проблем между него и Лионел Меси. Както е известно, Меси бе заменен от сънародника си в 76-ата минута в срещата с Олимпик Лион, а при излизането си Ла Пулга отказа да подаде ръка на бившия мениджър на Тотнъм Хотспър.

Това породи много спекулации и теми, след което обаче стана ясно, че Меси има травма над лявото коляно и Почетино е преценил да не рискува здравето на аржентинската звезда.

„Тъй като трябва да се обясня, край тъчлинията ние анализираме всички наши футболисти и това, което се случва с тях по време на мача. Видяхме, че Лео Меси проверява областта над коляното си и правеше гримаси. Видяхме го това и взехме решение”, каза Поч на брифинг преди мача с Метц.

„Не мога да скрия, че бях доволен от това, което той ни донесе. Справи се чудесно през първото полувреме и бяхме уверени. Всичко, което липсваше, беше голът. Просто така анализирахме ситуацията с щаба ми и затова взехме това решение”, продължи в обяснителен режим Почетино.

„Всички големи играчи искат ад бъдат на терена по всяко време и това е разбираемо. Спокоен съм след тази ситуация”, каза още аржентинецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички