Почетино намекна, че ПСЖ има нужда от още инвестиции, за да спечели ШЛ


Почетино намекна, че ПСЖ има нужда от още инвестиции, за да спечели ШЛ
Снимка: Getty Images/Guliver

2030 0

Треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино направи любопитно изказване по повод битката на отбора му за спечелването на важни трофеи. Аржентинецът, чийто състав според transfermarkt.de струва почти един милиард евро, обяви, че за победа в Шампионска лига клубът се нуждае от много неща, сред които търпение и инвестиции.

"Това, че нашият отбор тепърва се строи, е факт. Това не е просто мнение. Нека мислим разумно, нека погледнем историята. ПСЖ е в процес на изграждане, тук няма какво да се обсъжда", заяви Почетино, цитиран от ESPN.

"Манчестър Сити работи под ръководството на най-добрия треньор в света - Хосеп Гуардиола, та амисля аз. Клубът им иска да спечели Шампионска лига. Но в списъка с отбори, способни да спечелят турнира, аз бих включил и други - общо около петнадесет", продължи специалистът.

"Спечелването на Шампионска лига е нашата мечта. Нашият клуб е на 50 години и винаги се е стремял да се утвърди сред най-добрите отбори в Европа. Този процес отнема определено време, нужни са търпение и инвестиции. В това отношение Манчестър Сити изпревари ПСЖ, но в един мач всичко може да се случи. Ще се опитаме да намерим слабост в тяхната игра и да използваме нашите силни страни", завърши Почетино. А ето каква е любопитната причина на Ашраф Хакими да подпише с ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички