Лео Меси: Не сгреших с трансфера си в ПСЖ


Лео Меси: Не сгреших с трансфера си в ПСЖ
Снимка: Getty Images

1685 0

Носителят на шест Златни топки Лионел Меси твърди, че трансферът му в Пари Сен Жермен не е бил грешка. Меси, който пристигна на "Парк де Пренс" през това лято, не съжалява за това, че се е присъединил към парижани, макар и първите му седмици в новия клуб да не са толкова успешни.

Меси даде интервю за френското издание "Франс Футбол", което връчва Златната топка. Изданието обяви интервюто с един-единствен цитат от аржентинеца: "Не сгреших с трансфера си в ПСЖ". Цялото интервю с Меси ще излезе на страниците на изданието в събота.

От “Франс Футбол” уточняват, че в интервюто Меси ще разкрие множество детайли за нещата, които се случиха с него преди старта на сезона. До момента Меси има само един гол в общо пет мача на парижани, като очевидно му трябва още време, за да се нагоди към новата обстановка.

Наскоро Меси призна, че все още се адаптира и му е нужно повече време на терена с Неймар и Мбапе (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички