Капело посъветва Луис Енрике да не сменя Мбапе, даде пример със себе си в Реал


Капело посъветва Луис Енрике да не сменя Мбапе, даде пример със себе си в Реал
Снимка: GettyImages

1323 0

Популярният италиански треньор Фабио Капело коментира факта, че колегата му от ПСЖ - Луис Енрике, си позволи в да поредни мача да смени нападателя Килиан Мбапе. това се случи срещу Рен в 65-ата минута и срещу Монако на почивката.

"Луис Енрике не е прав"

"Не съм съгласен с Луис Енрике. Винаги бих използвал Мбапе, защото дори в 95-ата минута той може да измисли нещо. А аз винаги искам такива играчи да има в моя отбор", започна Капело в ефира на "Sky Sport Italia".

Той не послушал Реал за Бекъм и изгорял

Капело е бил в същата ситуация в Реал

Бившият селекционер на Англия разкри, че е бил в положението на Енрике, когато е водил Реал Мадрид. Тогава той е постъпвал така с Дейвид Бекъм, но е "изгорял" накрая.

"Направих същото с Бекъм. Клубът ми каза да не го пускам, но след 10 дни тренировки аз казах: "Не, ще го пускам. Ако печеля, може да остана, а ако не, тогава можете да се освободите от мен". Спечелих, но те все пак се освободиха от мен", разказа той. А ето какво каза Мбапе за отношенията си с Енрике. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички