Мбапе каза дали има проблем с Луис Енрике, треньорът на ПСЖ пък направи намек за бъдещето на Килиан


Мбапе каза дали има проблем с Луис Енрике, треньорът на ПСЖ пък направи намек за бъдещето на Килиан
Снимка: Getty Images

823 0

Звездата на френския гранд ПСЖ - Килиан Мбапе, настоя, че няма никакви проблеми със старши треньора на отбора - Луис Енрике!

25-годишният нападател направи този коментар след двата си гола във вратата на Реал Сосиедад, с които парижани се класираха за 1/4-финалите в Шампионска лига.

Мбапе за Енрике

"Всичко е наред. Нямам проблем с него, въпреки че хората може би си мислят, че имам такъв. Всъщност, имам проблеми, но нито един от тях не е свързан с мениджъра!", отговори Мбапе пред "Canal Plus" на въпрос за отношенията си с Енрике.

*Припомняме, че голаджията започваше последните три двубоя на ПСЖ в Лига 1 или от резервната скамейка, или пък бе заменян в техния ход.

Килиан Мбапе

"Много сме щастливи, че се класирахме за четвъртфиналите. Винаги искам да играя в Шампионска лига. Това е много важен турнир и винаги се опитвам да давам максимума от себе си. Понякога се получава, друг път не, но никога няма да бъда футболист, който се крие", допълни Килиан.

Енрике за Мбапе

От своя страна, Луис Енрике заяви следното след последния съдийски сигнал: "Всички се представиха на много високо ниво. Бяхме солидни в защита и много ефикасни в нападение. Мисля, че показахме едно обещаващо представяне и в двата мача".

Попитан конкретно за Мбапе, 53-годишният наставник обясни: "Килиан ще вкара 50 гола и ще раздаде 25 асистенции с всеки треньор и с всеки отбор. Очевидно, неговото близко бъдеще няма да е тук, така че ще трябва да намерим други решения".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - ПСЖ очаква от Килиан Мбапе последен голям жест и да опрости още една солидна сума!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички